EN
semua Kategori

Profil Syarikat

Laman Utama>Mengenai HNAC>Profil Syarikat

HNAC Technology Co., Ltd. ( Kod Stok: 300490) ialah syarikat kumpulan tersenarai besar yang menyediakan penyelesaian keseluruhan untuk penyenggaraan air, kuasa elektrik, perlindungan alam sekitar & rawatan air, dan kawalan industri dll. HNAC mempunyai 6 pangkalan di Changsha, Beijing, Wuhan dan bandar Shenzhen, China, yang mempunyai cawangan dan pejabat luar negara di Republik Afrika Tengah, Chile, Pakistan, Indonesia, Uzbekistan dan Zambia.


HNAC mempunyai bahagian pasaran global peralatan kawalan automasi untuk stesen janakuasa dan stesen pam, iaitu Pangkalan Pembuatan Peralatan Kawalan Pusat Tenaga Hidro Kecil Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu Pertubuhan Pembangunan Perindustrian Antarabangsa. HNAC ialah ahli Persatuan Tenaga Hidro Antarabangsa dan diberi kuasa sebagai penggubal utama untuk lebih daripada 10 piawaian industri nasional China dalam pemuliharaan air, kuasa hidro dan tenaga baharu.


HANC mempunyai hampir 30 tahun pengalaman pelaksanaan projek, dengan keupayaan perkhidmatan yang komprehensif seperti tinjauan dan reka bentuk, pembuatan peralatan, pelaksanaan kejuruteraan, operasi dan penyelenggaraan pintar, serta pelaburan dan pembiayaan.