EN
semua Kategori

Projek Tenaga Baharu

Laman Utama>Kontraktor Kejuruteraan>Projek Tenaga Baharu

Projek Tenaga Baharu

Projek Tenaga Baharu


Bergantung pada teknologi kuasa dan kelebihan pasaran selama bertahun-tahun, dan dengan kerjasama rakan kongsi strategik, HNAC komited untuk menyediakan penyelesaian penyepaduan sistem lengkap yang disesuaikan kepada penggunanya. HNAC mengedarkan pasaran simpanan tenaga dalam bentuk rantaian perindustrian, menyediakan perkhidmatan sehenti perundingan, reka bentuk, penyelidikan dan pembangunan, pengeluaran, pembinaan dan operasi serta penyelenggaraan.
Kuasa Angin: Penyepadu Sistem Cemerlang, Pengurusan Kejuruteraan Halus & Keupayaan Kawalan Kos, Hala Tuju Pelaburan Pembangunan
Kuasa Suria: Pengalaman Pembangunan & Pembinaan Pelaburan Proses Penuh, Keupayaan EPC Lengkap. Penyelesaian Menyeluruh Menyediakan
Aplikasi: kuasa angin, kuasa solar, kuasa hidro, longgokan pengecasan dan sistem kuasa dll. 

Hantar pertanyaan
Permohonan
Penjanaan tenaga angin
Cerucuk pengecasan dan sistem kuasa
Kawalan penjanaan kuasa
Peralatan penjanaan kuasa kecil
Pam air fotovoltaik
Medan trafik seperti lampu navigasi
Bidang komunikasi/komunikasi
Medan petroleum, marin dan meteorologi
Bekalan kuasa untuk lampu rumah
Stesen janakuasa fotovoltaik
Kenderaan sokongan
Pengeluaran hidrogen suria
Stesen janakuasa solar angkasa, dsb
Projek Biasa
 • 1.宁乡、湘潭、沅江、津市分散式风电项目 副本
  Projek Kuasa Angin Terdesentralisasi di Ningxiang, Xiangtan, Yuanjiang dan bandar Jinshi, Wilayah Hunan

  Projek itu mempunyai pelaburan berjumlah lebih daripada CNY 500 juta, dengan 7 ladang angin terpencar diedarkan di Changsha, Ningxiang, Xiangtan, Yuanjiang, Changdejin dan tempat lain di Hunan.

 • 2. 泸溪县93个贫困村光伏扶贫项目 副本
  Projek Elektrik Luar Bandar Luxi County Photovoltaic

  Projek itu, yang diedarkan di 93 kampung miskin di Daerah Luxi, mempunyai skala pembinaan lebih daripada 13MW, kapasiti penjanaan kuasa tahunan kira-kira 12 juta kWj, dan pendapatan penjanaan kuasa lebih daripada CNY 10 juta.

 • 600.450
  Stesen Janakuasa Penyimpanan Tenaga Hunan Shaoyang Chengbu Rulin 100MW/200MWh

  Skala pembinaan ialah 100MW/200MWj, dan jumlah pelaburan adalah kira-kira CNY 400 juta. Ia adalah stesen janakuasa simpanan tenaga sisi grid terbesar di Wilayah Hunan dan stesen janakuasa simpanan tenaga sisi grid terbesar yang dilaburkan oleh modal sosial di China.

 • 4. 阳光100充电站 副本
  Stesen pengecasan Sunshine 100

  Projek ini terletak di sebelah utara hujung barat Jambatan Houzishi di Daerah Yuelu, Changsha City. Ia dilengkapi dengan 46 senapang pengecas, 3 set cerucuk pengecasan 360kW di atas tanah, dan 20 set cerucuk pengecasan AC 7kW di garaj bawah tanah untuk menyediakan perkhidmatan pengecasan untuk kenderaan.

 • 5. 国网湖南郴州韭菜坪新能源配套储能站 副本
  Grid Negeri Stesen Simpanan Tenaga Hunan Chenzhou Jiucaiping

  Projek yang dibina di Jiucaiping, Chenzhou, mempunyai skala pembinaan 22.5MW/45MWj. Ia beroperasi dalam model pemajakan peralatan, termasuk pajakan untuk sistem bateri, kabin penggalak arus berubah-ubah, dan sistem EMS.

INQUIRY

Kategori panas