EN
semua Kategori

Projek Perlindungan Alam Sekitar & Rawatan Air

Laman Utama>Kontraktor Kejuruteraan>Projek Perlindungan Alam Sekitar & Rawatan Air

Projek Perlindungan Alam Sekitar & Rawatan Air

Projek Perlindungan Alam Sekitar & Rawatan Air


HNAC boleh menyediakan keseluruhan perkhidmatan kontrak kejuruteraan termasuk reka bentuk, perolehan dan pembinaan, kami juga menyediakan pembiayaan berdasarkan keperluan pelanggan.

Kami telah menghadiri banyak projek EPC rawatan kumbahan, termasuk rawatan air sisa perbandaran, rawatan sisa larut resapan, rawatan pemulihan air sisa, rawatan air industri dll projek. Kami juga boleh mereka bentuk dan membina projek bekalan air perbandaran, projek bekalan air paip, projek bekalan air bandar, projek keselamatan air minuman luar bandar dll.

Hantar pertanyaan
Permohonan
Bekalan air bandar
Air minuman luar bandar
Integrasi bekalan air bandar dan luar bandar
Stesen pam penggalak, bekalan air sekunder
Rawatan kumbahan perbandaran
Rawatan kumbahan domestik perbandaran
Rawatan air sisa dalam industri kertas
Rawatan yang mendalam dalam industri farmaseutikal
Rawatan air sisa dalam industri besi dan keluli
Rawatan air sisa petrokimia
Kumbahan komprehensif di taman perindustrian, dsb
Projek Biasa
 • pr01
  Rawatan Bekalan Air Perbandaran-Loji Air Nanjing Beihekou

  Loji Air Beihekou ialah loji air domestik pertama yang direka dan dibina sepenuhnya oleh orang Cina dan yang terbesar di Nanjing dan salah satu loji air terbesar di China. Dengan skala bekalan air sebanyak 1.2 juta t/d, ia membekalkan lebih separuh daripada air di kawasan bandar Nanjing. Ia menggunakan kaedah pemberbukuan dan pemendapan + penapisan dan pembasmian kuman sebagai proses utama, dan sistem kawalan automatik untuk pemantauan keseluruhan loji.

 • pr02
  Rawatan Kumbahan Perbandaran-Loji Kumbahan Daerah Changsha Kaifu

  Kapasiti projek dinaikkan kepada 300,000 tan/hari dan kualiti efluen mencapai standard Tahap 1 selepas dinaik taraf. Ia menggunakan MSBR+BAF untuk proses utama dan DCS untuk merealisasikan pemantauan 3D.

 • 石化-利华益炼油 副本
  Rawatan Air Sisa Industri-Sistem Air Desalinasi Kumpulan Lihuayi

  Projek itu, dengan kapasiti kira-kira 4000m³/j dan MMF+UF+DRO+EDI sebagai proses utamanya, ia kini merupakan salah satu projek terbesar menggunakan Kaedah Membran Penuh di China dan projek pertama menggunakan air Sungai Kuning sebagai sumber air. Kaedah Membran Penuh untuk menghasilkan air penyahgaraman sebagai air suapan dandang.

 • 湘醴盐化 副本
  Rawatan Air Tulen Industri——Projek Pengubahsuaian Sistem Salinasi dan Pembuatan Garam Xiangli di Hunan

  Projek ini dipasang dengan 1 set set penjana turbin stim 15MW dan direka dengan stesen air penyahgaraman 2x40t/j yang menggunakan Penapis Multimedia + Ultrafiltrasi + Proses Osmosis Balik Dua Peringkat + EDI untuk menghasilkan air solekan untuk 2 set 75t/j suhu sederhana dan tekanan sederhana (3.82Mpa, 450°C) unit dandang CFB. Kualiti air yang diproses selepas rawatan memenuhi keperluan GB/T 12145-2016.

 • 晨鸣纸业 副本
  Penggunaan Semula Air Tebus - Projek EPC Kitar Semula Air Tebus Chenming Group

  Dengan kapasiti 110000m³/d, ia merupakan projek kitar semula air terbesar dalam industri kertas di China yang mempunyai kadar pemulihan air tebus guna lebih daripada 70%, penggunaan air sebanyak 19.04 juta m³/y dan pengurangan pelepasan kumbahan sebanyak 19.04 juta m³/y.

 • 蒙西工业园 副本
  Pelepasan Sifar- Projek Rawatan Kumbahan Taman Perindustrian Mengxi dan Projek Nyahcas Sifar

  Jumlah kawasan rancangan Taman Perindustrian Mengxi ialah 140k㎡. Atas permintaan biro perlindungan alam sekitar tempatan, efluen dari loji rawatan kumbahan di taman itu hendaklah digunakan semula tetapi tidak dibuang, dan air garam pekat tersejat tetapi tidak dibuang. HNAC dan Grant, anak syarikatnya, menyediakan rawatan lanjutan air sisa dan penyelesaian pelepasan sifar untuk projek itu.

 • 苏银工业园
  Projek Guna Semula Air Tebusguna Taman Perindustrian Yinchuan Suyin

  Projek itu, dengan skala 12,500 m³/d, menggunakan ultrafiltrasi + osmosis terbalik dua peringkat + penyejatan dan penghabluran MVR sebagai proses utama untuk menjana semula bahagian tertinggal loji rawatan kumbahan. Kualiti air selepas rawatan mencapai taraf permukaan bumi III.

INQUIRY

Kategori panas