EN
semua Kategori

Berita

Laman Utama>Berita

[Berita Baik] Projek Perkhidmatan Penyelenggaraan Syarikat Pelaburan Air Paip Kawasan Baru HNAC Maoming Binhai Dilancarkan Secara Rasmi

Masa: 2020-12-18 Hits: 201

Projek bekalan air Kawasan Baru Maoming Binhai telah dilaburkan dan dibina oleh Maoming Binhai New Area Urban Investment and Development Co., Ltd., dan kontraktor am EPC Jabatan Projek Maoming, China Railway Seventh Bureau Xi'an Company. HNAC menyediakan semua peralatan elektromekanikal, platform perisian dan perkhidmatan sokongan peralatan untuk projek itu. Yang telah memecahkan rekod masa pembinaan terpendek untuk projek serupa.

1

[HNAC Mencapai Pencapaian Hebat] Projek Loji Air Kawasan Baharu Guangdong Maoming Binhai memecahkan Rekod Masa Pembinaan Terpendek untuk Projek Serupa di Wilayah Guangdong

Sama ada ia melakukan perjalanan beribu-ribu batu ke tapak projek semasa wabak untuk memastikan kemajuan projek, atau menyelaraskan jadual munasabah pelanggan untuk menyelesaikan tugas bekalan air semasa proses pembinaan, profesionalisme dan ketegasan pasukan teknikal projek HNAC telah mendapat pujian sebulat suara daripada pelanggan. Dalam tempoh tersebut, pelanggan memeriksa keupayaan perkhidmatan pengurusan operasi dan penyelenggaraan pintar syarikat, mengiktiraf tinggi tahap teknologi dan pengurusan syarikat, dan menandatangani kontrak penyelenggaraan projek untuk memperdalam kerjasama.

Mengikut ciri dan skala projek, syarikat itu menubuhkan Jabatan Projek Air Paip Kawasan Baharu HNAC Technology Maoming Binhai, dilengkapi dengan pengurus projek, jurutera penyelenggaraan peralatan, dan jurutera latihan teknikal untuk menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan bagi peralatan projek, dan untuk menyediakan air bersih. mengikut piawaian kualiti efluen secara berkala bagi perkhidmatan rawatan air. Pada masa yang sama, HNAC menyediakan latihan teknikal kepada kakitangan pemilik yang berkaitan, dan bekerjasama dengan pelanggan untuk membina Loji Air Kawasan Baharu Binhai menjadi perusahaan bekalan air penanda aras di Maoming.

图片 2 副本

Pada pagi 14 Disember, majlis perasmian kelas latihan teknikal bertujuan untuk meningkatkan tahap profesional kakitangan yang berkaitan sebagai sebahagian daripada perkhidmatan penyelenggaraan semasa telah diadakan di Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd. (selepas ini dirujuk sebagai "Syarikat Pelaburan Air"). Yang Houde, pengurus besar syarikat pelaburan, Wu Xiaofang, timbalan pengurus besar bahagian operasi dan penyelenggaraan pintar HNAC, dan Li Donglin, penolong pengurus besar bahagian penyenggaraan air, menghadiri aktiviti itu. Majlis itu dipengerusikan oleh Cai Tingting, Pengarah Jabatan Pengurusan Bersepadu Perbadanan Pelaburan Air.

图片 3 副本

Yang Houde, pengurus besar syarikat pelaburan air, menegaskan bahawa syarikat pelaburan air harus berdasarkan keperluan pembangunan industri air di Kawasan Baru Binhai, dan berusaha untuk membina operasi dan operasi bekalan air berkualiti tinggi platform di Kawasan Baru Binhai. Adalah perlu untuk mengambil perkhidmatan penyelenggaraan loji air yang disediakan oleh HNAC sebagai peluang untuk melatih bakat operasi dan pengurusan loji air serta tenaga tulang belakang untuk mencapai operasi bebas sistem bekalan air, pengeluaran yang selamat dan pengurusan penyelenggaraan.

4

Sebagai peneraju teknologi IoT berbilang tenaga, HNAC berazam untuk menjadi "mata dan otak pemilik", menyediakan perkhidmatan pengurusan operasi dan penyelenggaraan pintar kelas pertama yang pelbagai dan disesuaikan, dan bersama-sama menulis lembaran baharu dalam perniagaan bekalan air di Kawasan Baru Binhai.


 Bacaan lanjut:


Projek Bekalan Air Kawasan Baharu Maoming Binhai (EPC) Loji air yang baru dibina itu terletak di persimpangan Maoming Port Avenue dan 325 Jalan Nasional di Kawasan Baru Binhai. Jumlah kawasan pengambilan tanah adalah kira-kira 109 ekar. Jumlah skala reka bentuk loji air ialah 100 ribu m³/d. Skala pembinaan projek ini ialah 50 ribu m³/ d. Projek ini menggunakan sistem pintar rawatan air MTC-3W untuk mengawal keseluruhan proses pengeluaran, melibatkan berbilang jurusan, termasuk rawatan elektrik, mekanikal dan air. Operasi, operasi, penyelenggaraan, pengendalian kerosakan dan penyelenggaraan peralatan perlu dilengkapi dengan kelayakan profesional dan lebih ramai kakitangan pengurusan Operasi yang mempunyai tahap akademik yang tinggi, kemahiran operasi dan penyelenggaraan. HNAC menyediakan perkhidmatan penyelenggaraan pintar untuk loji air di Kawasan Baru Binhai melalui latihan teknikal + penyelenggaraan peralatan untuk memastikan operasi peralatan dan sistem yang cekap dan selamat.

Prev: [Retrograde, belayar] Projek Grid Pintar HNAC Nauru bermula dengan lancar

Seterusnya: HNAC Technology berjaya menandatangani projek EPC pencawang Tanzania

Kategori panas