EN
semua Kategori

Projek Pencawang

Laman Utama>Kontraktor Kejuruteraan>Projek Pencawang

Projek Pencawang

Projek Pencawang


Kami melakukan projek kejuruteraan EPC pencawang pengubah, menyediakan alatubah, gear suis, litar vakum, peralatan kalis kejutan dan lain-lain. Kami juga melakukan pemasangan peralatan, nyahpepijat dan latihan teknikal kepada pengendali.
Kami boleh mereka bentuk dan membina stesen suis, stesen pampasan siri, talian penghantaran; menyediakan perkhidmatan pemutus litar luar dan pemasangan dan penyahpepijatan.   

Hantar pertanyaan
Permohonan
Ladang angin berpusat
Ladang angin yang terdesentralisasi sebahagiannya
Daerah kediaman
Transformasi awam bandar
Pusat bandar yang sibuk
Pembuatan kereta
Metalurgi besi dan keluli
Pembinaan dan hartanah
Bekalan kuasa pembinaan, dsb
Projek Biasa
 • 1. 金驰能源材料有限公司110kV变电站EPC总承包 副本
  Projek Kontrak EPC Pencawang 110kV untuk Jinchi Energy and Material Co., Ltd.

  Kapasiti projek ini ialah 1×40 MVA +1×31.5MVA. HNAC menyediakan projek dengan reka bentuk, pengeluaran peralatan, pemasangan dan perkhidmatan pentauliahan dan memenuhi penghantaran kuasa sekali untuk projek itu dalam tempoh 6 bulan.

 • d5ab346746deb94d004ca648b8ab05c 副本
  90kV/10 kV Pencawang SOMETA, Senegal

  Pencawang 90kV/10kV SOMETA terletak di Dakar, ibu kota Senegal. Pencawang perlu melengkapkan dua talian masuk 90kV, 6 talian keluar untuk 10kV, dan pemasangan dan pentauliahan peralatan pengubah utama 8 MVA.

 • 手机型号去掉-3.青海湘和有色金属有限责任公司整体技术升级改造110kV变电站项目 副本
  Keseluruhan Projek Naik Taraf Teknikal dan Transformasi 110kV Pencawang

  Projek ini ialah projek pembinaan pencawang 110kV untuk peningkatan dan transformasi keseluruhan Qinghai Xianghe Nonferrous Metals Co., Ltd., rawatan tidak berbahaya bagi tailing peleburan zink dan pemulihan menyeluruh logam berharga. HNAC menyediakan reka bentuk primer dan sekunder, perlindungan, pengukuran dan kawalan keseluruhan stesen, bekalan sistem dan pemasangan dan pentauliahan produk, projek itu berjaya dilaksanakan selepas menyelesaikan transformasi dan pembinaan keseluruhan stesen dalam tempoh 3 bulan.

 • 4. 瓮安龙马磷业110kV变电站项目 副本
  Projek Pencawang Industri Fosfor Weng'an Longma 110kV

  Projek ini ialah projek pembinaan pencawang 110kV untuk penggunaan menyeluruh gas ekor fosforus kuning Longma Phosphorus Industry Co., Ltd. HNAC menyediakan reka bentuk, bekalan, pemasangan dan pentauliahan sistem pemantauan komputer selang yang baru ditambah serta pengukuran dan kawalan perlindungan sistem di laman web ini. Projek itu berjaya beroperasi dan menyalurkan tenaga elektrik selepas pengubahsuaian dan pembinaan selama tiga bulan.

INQUIRY

Kategori panas